Nog 1 week

9 maart 2010 - Melbourne, Australië

Hey mensen, volgende week weer naar huis, kijk er wel naar uit, lekker iedereen weer zien:D

Ben vertrokken naar Adelaide een week terug met enige mazzel.Had een airport shuttle geboekt en sta s'ochtends om 4 uur te wachten maar je raad het al, hij komt niet opdagen.Toen een uur later een Japanner die in dezelfde straat als het hostel woonde aangesproken toen ie net zijn auto parkeerde.Gevraagd of ie een nummer had van een taxibedrijf waarna ie aanbood om me naar het vliegveld te rijden.Erg tof natuurlijk anders was het een ERG vervelende dag geworden.

Aangekomen in Adelaide wat gegeten en het busje gepakt richting centrum waar het hostel ergens zat.Mijn eerste indruk van Adelaide was....saaaaai en dat bleek later ook wel.De hoop om met witte haaien te duiken werd even later al de grond in geboord toen ik een Amerikaan sprak die me vertelde dat ie de week ervoor zelf 3 dagen was geweest voor 2500 dollar en geen haai had gezien.Bovendien moest ik dan eerst naar een andere plaats vliegen vanwaar de boot vertrok.Na dat aangehoord te hebben maar de conclusie getrokkend dat het een erg duur geintje is zonder dat je enige garantie hebt dat je wat ziet en er dus vanaf gezien.

Diezelde gast bood me aan om eventueel mee te gaan want ze gingen met 5 anderen Kangeroo Island en de Great Ocean Road doen.Leek me wel wat maar hij moest eht de anderen nog eerst vragen.Die vonden 6 iets te veel.Toen maar ff een nummer gebeld van een Zwitser die ook de GOR wilde doen en daar kwam nog een Zwitser meisje bij.Samen een auto gehuurd en vanuit Adelaide vertrokken de volgende dag.

Erg mooie dingen gezien onderweg, mooier dan ik verwacht had.Zo zie je maar weer, sommige dingen vallen tegen, andere vallen weer erg mee.Ook nog naar de Grampians geweest, een nationaal park.Geweldige weg om te rijden ook die grote oceaan laan.Foto's komen morgen of overmogen wel als ik weer in Brisbane ben:D.Enige nadeel was dat m'n rug weer dramatisch opspeelde.lage zit in de auto enz.Dus plan maar vast een morgen in bij Irma als ik terug ben:D

Zit nu in Melbourne en ben blij dat ik er niet al te lang zit, gisteren aangekomen en morgenvroeg weer weg.Ik heb het wel een beetje gehad met die grote steden.En bovendien is het koud hier...een graad of 18:D

Dus morgen maar weer naar Brisbane, de grote stad die me eigenlijk wel bevalt omdat het vrij relaxt is en ik er ook veel leuke mensen heb ontmoet.Lekker vakantie houden, mss nog een tour doen naar Moreton Island ofzo en op stap met wat mensen die ik daar ontmoet heb en die er nog zijn.En dan maandag weer naar Sydney denk ik om wat te shoppen en nog een keer naar Manly te gaan om te bakken en af te tellen om naar huis te gaan:D

Blij ook om te horen dat oons FCT weer bovenaan staat.Kampioenschap dit jaat zou wel erg vet zijn.

Iedereen de groeten en tot snel :D

Deel dit reisverhaal:

Inge, Dennie, Sem en Twan:
9 maart 2010
Hey Chris,

Leuk om weer een verhaal van je te lezen. En kijk uit naar je nieuwe foto's en dan uitkijken naar volgende week als je weer terug bent.Hoop voor je dat je geen vertragingen onderweg hebt, want dan kom je tenminste redelijk op tijd aan.

Kus ons
martijn:
10 maart 2010
Hey Cris,
Je hebt het er bijna op zitten, nu moet je ook niet meer denken aan dat je vertrekt want die laatste week gaat wel 3x zo snel haha. Moreton island zijn kim en ik ook geweest, vond het wel een relaxed eiland om ff 2 daagjes op te zitten. Als je daar met de boot naartoe gaat kom je nog langs de bierfabriek van xxxx beer, in de haven net buiten brisbane mag je mij wel een pallet van meenemen!!!!!
Gneniet nog ff de laatste dagen, en als je terug komt dan zou het fijn zijn asl je een beetje warmte mee zou nemen, kunnen we snel bbqen.
En idd fct weer bovenaan, we kunnen dit weekend hele goeie zaken doen, dus heb er weer zin in...
De groet'n en spreek je weer als je terug bent.
Opdam:
10 maart 2010
ha cris
ik heb je verhaal weer gelezen wat jij daar allemaal meemaakt het is te hopen als je weer in nederland bent dat het mooi weer is wat vervelend dat je last van je rug hebt wij wensen jou volgende week een fijne terug reis de groeten van ons wietse en geetje
Mariska:
12 maart 2010
I know...Adelaide is saaaai he??? Ga er vanavond met de nachtbus heen :) Ik zit nu in Coober pedy, echt in de outback en wauw wat is dat gaaf! Niet te geloven, zooooo mooi :)....
Melbourne vond ik inderdaad ook niks, Sydney is my favourite :)!

Manly was gaaf, maar ben je al op watson bay geweest? Ook heeeeel erg leuk en aan te raden ;)... Tip: De ferry gaat tot drie uur heen ;) de laatste terug is om 4 uur... Maar de bus gaat ook en is maar 4,5 dollar! Aanrader :) met heerlijke fish and chips :P

Maar goed...onze reis loopt voor ons beiden ten einde :) Maar wat hebben we een waanzinnige tijd gehad niet ;)

Geniet nog even!

PS: had niet heel veel last van de vliegen :)
PS2: als FCT kampioen word gaan wij gebruik maken van je slaapkamers voor het feestje ;)

Ciao!
Kus
Diesolini:
Hoi EUSKEUTEL!!!

Mooie foto"s weer.
Oho Oho Oho You can"t touch this....STOP HAMMER TIME!!!
Lachen die foto.
We zijn aan het aftellen. Best lang zo die 10 wkn!!!
Heb wel weer zin om onder het genot van een La Chouffe gezellig bij te babbelen. Echt goed van je dat je dit hebt ondernomen.
Kijk enorm uit naar je verhalen.
Geniet nog van je laatste dagen Down Under.

Groeten Diesolini.
Johanna:
Hoi Kerel
wat een mooie verhalen van jou weet zeker dat je het daar geweldig hebt gehad vooral dat zeeduiken zo op de foto te zien maar het zal allemaal wel mooi geweest zijn je hebt een heleboel gezien met al die dieren om je heen .... dat zal ik nog wel horen van jou of van je ouders ...ja en de maanden ,weken zijn zo om ik wens je een fijne en prettige terug vlucht zonder vertraging groetjes je tantetje johanna
Ozmeister:
15 maart 2010
Thnx voor de reacties weer.Ik ben nu aan het aftellen.Over een paar uurtjes naar het vliegveld naar Sydney en dan hoop ik dat de laatste dag de tijd een beetje snel gaat want ik heb er zin aan om weer naar huis te gaan:D
Lekker PSV-FCT kijken.7 speelronden verder groot feest! :D
Diesolini:
15 maart 2010
Hoi Euskeutel!!!

Ik hoop voor jou dat de tijd idd een beetje snel gaat.
Wij kijken er ook weer naar uit om je te zien.
Flink bijkletsen onder het genot van een La Chouffe haha!!!
Ook wel weer mooi om te lezen dat je nu zin hebt om naar huis te gaan.
We gaan je snel zien!!!

Groeten Diesolini, Marion en Leroy.
Ozmeister:
16 maart 2010
Een La Chouffe zou er wel in gaan :D Tot snel

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: