Hey mensen, volgende week weer naar huis, kijk er wel naar uit, lekker iedereen weer zien![]()
Ben vertrokken naar Adelaide een week terug met enige mazzel.Had een airport shuttle geboekt en sta s'ochtends om 4 uur te wachten maar je raad het al, hij komt niet opdagen.Toen een uur later een Japanner die in dezelfde straat als het hostel woonde aangesproken toen ie net zijn auto parkeerde.Gevraagd of ie een nummer had van een taxibedrijf waarna ie aanbood om me naar het vliegveld te rijden.Erg tof natuurlijk anders was het een ERG vervelende dag geworden.
Aangekomen in Adelaide wat gegeten en het busje gepakt richting centrum waar het hostel ergens zat.Mijn eerste indruk van Adelaide was....saaaaai en dat bleek later ook wel.De hoop om met witte haaien te duiken werd even later al de grond in geboord toen ik een Amerikaan sprak die me vertelde dat ie de week ervoor zelf 3 dagen was geweest voor 2500 dollar en geen haai had gezien.Bovendien moest ik dan eerst naar een andere plaats vliegen vanwaar de boot vertrok.Na dat aangehoord te hebben maar de conclusie getrokkend dat het een erg duur geintje is zonder dat je enige garantie hebt dat je wat ziet en er dus vanaf gezien.
Diezelde gast bood me aan om eventueel mee te gaan want ze gingen met 5 anderen Kangeroo Island en de Great Ocean Road doen.Leek me wel wat maar hij moest eht de anderen nog eerst vragen.Die vonden 6 iets te veel.Toen maar ff een nummer gebeld van een Zwitser die ook de GOR wilde doen en daar kwam nog een Zwitser meisje bij.Samen een auto gehuurd en vanuit Adelaide vertrokken de volgende dag.
Erg mooie dingen gezien onderweg, mooier dan ik verwacht had.Zo zie je maar weer, sommige dingen vallen tegen, andere vallen weer erg mee.Ook nog naar de Grampians geweest, een nationaal park.Geweldige weg om te rijden ook die grote oceaan laan.Foto's komen morgen of overmogen wel als ik weer in Brisbane ben
.Enige nadeel was dat m'n rug weer dramatisch opspeelde.lage zit in de auto enz.Dus plan maar vast een morgen in bij Irma als ik terug ben![]()
Zit nu in Melbourne en ben blij dat ik er niet al te lang zit, gisteren aangekomen en morgenvroeg weer weg.Ik heb het wel een beetje gehad met die grote steden.En bovendien is het koud hier...een graad of 18![]()
Dus morgen maar weer naar Brisbane, de grote stad die me eigenlijk wel bevalt omdat het vrij relaxt is en ik er ook veel leuke mensen heb ontmoet.Lekker vakantie houden, mss nog een tour doen naar Moreton Island ofzo en op stap met wat mensen die ik daar ontmoet heb en die er nog zijn.En dan maandag weer naar Sydney denk ik om wat te shoppen en nog een keer naar Manly te gaan om te bakken en af te tellen om naar huis te gaan![]()
Blij ook om te horen dat oons FCT weer bovenaan staat.Kampioenschap dit jaat zou wel erg vet zijn.
Iedereen de groeten en tot snel ![]()

Leuk om weer een verhaal van je te lezen. En kijk uit naar je nieuwe foto's en dan uitkijken naar volgende week als je weer terug bent.Hoop voor je dat je geen vertragingen onderweg hebt, want dan kom je tenminste redelijk op tijd aan.
Kus ons